Baltajai studijai -10
7 janvāris, 2022

2022.gada galvenās iezīmes

Visu gadu būs jāmācās ņemt vērā ne tikai savas, bet arī partneru intereses. Vēlams dalīties ar savām idejām, nonākt pie kompromisiem konflikta situācijās. Pirmajā plānā ir ģimene, pienākumi pret tuvajiem cilvēkiem. Jāraugās, lai ar viņiem izveidotos harmoniskas attiecības. Labs gads laulību slēgšanai. Viss, ko darīsiet citu labā nesīs labumu jums. Ja esat precējies, jāpievērš uzmanība partnerattiecībām.

Gada moto – ko sirds gaida, to tā iegūst

Gada afirmācija – manī ir iekšējs miers un pārliecība par to, ka pārvarēšu visas grūtības kāda dzīve man sniedz. Mana sirds ir atvērta un paļāvīga, naiva, prieka pilna. Es pieņemu savu pienākumus ar mīlestību un prieku. 

Svarīgākās atziņas:

  • Dzīvojiet un gūstiet prieku un mīlestību no vienkāršām lietām.
  • Veidojiet savas dzīves situācijas paši. Dzīve ir spēle ar iespēju būt laimīgam ar uzvaru un zaudējumiem.
  • Meklējiet labo sliktajā, paudiet visiem savu prieku.
  • Domas ir ziņneši tam, kas reiz var kļūt par īstenību.
  • Lai jums visiem ir lielas domas un bauda no maziem priekiem.
  • Katra doma ir tā vērta, lai to vairākkārt pādomātu un no tās kaut ko mācītos.

Brīnišķīgu iespēju un realizēšanās laiks. Nevajadzētu tukši pļāpāt vai izteikt vieglprātīgus secinājumus. Vēlams meklēt iespēju atjaunot sadarbību ar tiem, kas reiz bija nostājušies opozīcijā un neatbalstīja jūsu rīcību. Labi meklēt saskarsmes punktus ar līdzcilvēkiem. Palīdzēs humors, pasmejieties par sevi, pasmejieties par situāciju. Šis ir laiks, kad veidot patiesas un sirsnīgas attiecības. Liela nozīme ir līdzjūtībai. Jāparūpējas, lai cilvēki labi justos. Ja enerģijas plūsma zaudē stabilitāti un mērķi, var rasties izteikta apjukuma sajūta, taču lai kā jūs justos, lai arī kādiem pārbaudījumiem jums jāiet cauri, jūs nekad neesat viens, ar jums ir Visums.

Cilvēka možumu un labu veselību veicina optimisms, humora izjūta un veselīgi smiekli. Tādejādi ikviena doma, katrs impulss, kas nāk no cilvēka apziņas dzīlēm piepilda viņa mentālo auru, rada organismā vai nu radošus vai ārdošus viļņus, t.i. vai nu ārda vai atjauno šo organismu atkarībā no tā, kāda domu orientācija attiecīgajā cilvēka dzīves momentā dominē viņa apziņā.

Vajadzētu dot svētību dzīvei, vecākiem, bērniem, ģimenei, savam ķermenim un garam. Labi atbrīvoties no jebkādiem pārmetumiem, jo cilvēkam pieder tikai šis mirklis. Jāatceras, ka veiksmes atslēga šajā mēnesī ir darīt laimīgus savus tuvākos.

Ruta Putnaērgle

Comments are closed.

Pieteikties kursiem