2023.gada vibrācijas numerologa skatījumā

Vakara sarunas ar Zandu Erbss
21 oktobris, 2022
Saruna par nāvi ar Zandu Erbss
3 februāris, 2023

2023.gada vibrācijas numerologa skatījumā

2023.gads nes skaitļa 7 vibrācijas

Gada moto – zināšanas un gudrība. Vērtību pārskatīšanas un izmaiņu laiks. Gads labs garīgai un intelektuālai attīstībai. Bieži cilvēki šo gadu uztver kā apstāšanos sociālajā attīstībā, arī kā uzliktas bremzes. Visi mēģinājumi aktīvi virzīties uz priekšu dod pretējus rezultātus. Parādās vēlme būt vienam. Šajā laikā ir spēcīgi attīstīta intuīcija. Ja cilvēkss neiet attīstības ceļu, var pastiprināties atkarības (internets, alkohols, narkotikas utt.). Apkārtējie var nesaprast, domāt, ka cilvēks kaut ko slēpj. Jāapzinās savu būtību un darbības motīvus. Iekšējās attīstības periods. Nākošajā gadā būs jātērē daudz enerģijas, tādēļ šajā gadā jāuzkrāj. Var sākt vairāk interesēties par reliģiju, jogu, cigun un citām garīgām praksēm. Var sākt mācīties ezotēriku. Laiks prasa jaunas, dziļākas zināšanas. Jāpārbauda projekti, kurus uzsāka agrāk. Labs laiks, lai izpētītu savu dzimtas koku, tad gads vieglāk ejams. Iespējams, ka partneris var nolemt aiziet. Ja iet projām cilvēki- tie vairs nav vajadzīgi, jāatbrīvo, karma atstrādāta. Var arī pats aiziet no tuva cilvēka. Liela vēlme darīt to, tas jādara. 

Jāpievērš uzmanību veselībai, nedrīkst pārpūlēties. Censties vairāk iet pie dabas, pievērsties meditācijām, lai  neiegrimtu apātijā vai depresijā. 

Labs gads tiem, kuri raksta grāmatas. Labs laiks juristiem, programmētājiem. Laiks diētai, organisma tīrīšanai. Labs laiks dziedniekiem – var padziļināt zināšanas. Var pabeigt juridiski nepabeigtas lietas (analīze, iedziļināšanās).

 Ja nāk jauni paziņas, jāapzinās, ka tie ir karmiski. Ja atnāk mīlestība, nebūs ilglaicīga, beigsies 9. gadā ( pēc diviem gadiem).

Krāsa violeta, purpursarkana.

Afirmācija: Es izbaudu garīgos meklējums un atrodu atbildes uz daudziem jautājumiem.

Janvāris 

Var izdomāt sākt mācīties. Iespēja izprast savu redzējumu tur, kur vēlas. Visu saprot, citi pieņems. Var daudz sasniegt savā jomā( jurisprudence, datorika, ezotērika) un saņemt naudu. Ja nav darba – palīdzēs sameklēt labi apmaksātu darbu. Varbūt var atnākt risinājums, kā tālāk taisīt karjeru. Palielinās pašnovērtējums, ambīcijas).

Februāris 

Ļoti daudz jautājumu uzdod pats sev, viss, kas saistās ar dzīvi, dvēseli. Atbilde nāks. Piedot un aizmirst ( 7 piedošana; 9- pabeigts). Var aizbraukt uz ārzemēm. Emocionāli smags mēnesis, grūti ar cilvēku komunicēt.

Marts 

Gribas uz dzīvi paskatīties savādāk. Idejas jāapdomā un tikai tad var rīkoties. Ideju var dziļi analizēt, bet vilciens jau aizgājis – neiet tik dziļi. Nedrīkst ielaist sirdī greizsirdību, šaubas. Var lietas nepareizi saprast.

Aprīlis 

Sajūta, ka dzīve iedevusi tik smagu uzdevumu, ar kuru mirstīgs cilvēks nevar tikt galā. Gribas visu dziļi izprast. Jāklausa intuīcijai. Partnerattiecībās var parādīties kas slēpts, nepatīkams ( arī tuvējā vidē).  Ja uzzina par savām šaubām un grib saglabāt attiecības- atnāks risinājums. Jā mācās- grūti  ar mācībām.

Maijs 

 Cilvēkam iedota iespēja izrunāties – jāizstāsta viss, kas uz sirds. Jāglābj dvēsele no pārslodzes.  Jābūt atvērtam un mierīgam. Labs mēnesis zinātniska darba rakstīšanai. Radoša pieeja, var atklāt kādu noslēpumu. Grūti ar disciplīnu. Nāk iedvesma. 

Jūnijs 

Darba daudz, dienas gaismu var neredzēt. Apmaksa var nebūt tik liela. Nerakņāties sevī- nebūs labi. Labāk pastrādāt fiziski. Grūti iedot sev atpūtu. Izdarītais darbs dos labumu visam gadam – kaut ko uzzinās, kaut ko pabeigs utt.  Labi pētīt savu dzimtas koku. Fobijas var  aktualizēties, analizēs tās   septembrī.

Jūlijs 

Labāk aizbraukt kaut kur. Labs mēnesis, lai saņemtu informāciju. Uz situāciju paskatīties no dažādām pusēm. Labi satikties ar draugiem, jauniem cilvēkiem, paziņām. Jākomunicē. Var sevi pareklamēt kā ezotēriķis, ja ar to nodarbojas. Ja plāno atvaļinājumu – tad šajā mēnesī.

Augusts 

Ļoti labi pētīt dzimtas koku, pabūt kopā ar saviem tuviniekiem. Labi netradicionālās mākslas pārstāvjiem. Jāparāda sevi sabiedrībā. Jāparāda, ka pusgads nav pagājis par velti. Dalīties ar savu saprašanu. Var būt problēmas ģimenē.

Septembris 

Var risināt daudzas mīklas, mācīties sarežģītas lietas. Var uzsākt sarežģītus darbus. Veselība vāja. Labi aizbraukt uz sanatoriju. Var doties svētceļojumā, bet viens ( askēze, jāpaiet malā no sabiedrības. Var palutināt sevi ar spa.

Oktobris 

Paliek vieglāk. Naudiņa var atnākt. Nevar dot priekšroku savām ambīcijām, pierādīt, cik gudrs – tad zaudēs.  Gribas apiet likumu- nedrīkst, būs jāatbild- tiks nolikts vietā. Nepacelt sevi pārāku par citiem.

Novembris 

 Analizē- kāpēc strādā. Var palīdzēt atrisināt problēmu, kura bijusi jau visu gadu. Jādalās savā atklājumā ar citiem. Noderīgi ezoteriskas kursi.

Decembris 

Daudz ideju, radošs. Vajag apdomāt visus piedāvājumus, bet nevar nokavēt īsto brīdi. Jāstrādā. Var būt kļūdaini lēmumi, pārlikt uz nākošā gada februāri. Grūtsirdība aizdomīgums.

Comments are closed.

Pieteikties kursiem