Numeroloģijas prognoze 2024.gadam

Numeroloģijas kursi iesācējiem
20 septembris, 2023
Taro prognoze 2024.gadam
21 decembris, 2023

Numeroloģijas prognoze 2024.gadam

2024.gads nes 8 vibrācijas

2 + 0 + 2 + 4 = 8

Gads liks pasaulei apzināties savu spēku. Cilvēki vēlēsies pārvaldīt savu tuvo vidi, arī to iespaidot. Šā gada svarīgākās tēmas – vara un nauda, taču, lai visu šo izmantotu un gads būtu rezultatīvs, vajadzēs likt lietā jau iegūtās zināšanas un pieredzi.  Svarīgi būtu apzināties kādas sekas būs pieņemtajiem lēmumiem.  Imidžs arī ir viena no šī gada tēmām.

 Mērķi kļūs par realitāti. Šis ir visgrūtāk prognozējamais gads, jo atspoguļo iepriekšējo gadu darbus. Šis gads nes veiksmi un panākumus, lielas pārmaiņas Pasaulē. Gads ir avantūrisks un neparedzams visās sfērās.  Astoto gadu dēvē par karmas gadu – ko sēsi to pļausi. Astotnieks saistīts ar tradīcijām.

Ja iepriekšējos gadus esat ieciklējies uz izklaidēm un gadus pavadījis ballītēs, tad šis gads var izvērsties par katastrofu gadu. Ražas un nopelnu laiks, atkarīgs no tā, kas ir izdarīts iepriekšējos gados.  Šajā gadā cilvēki daudz domās par lieliem projektiem, bet vajadzēs novērtēt savas iespējas. Gada fona enerģija būs iegūt līdzsvaru starp fizisko un materiālo pasauli. 

APRĒĶINI SAVU INDIVIDUĀLO GADA SKAITLI:

Dzimšanas diena+dzimšanas mēnesis+tekošais gads

Piemērs:16.09.+2024 gads

1+6+0+9+2+0+2+4=24; 2+4=6

Individuālais gads “1”

Var uzsākt kaut ko jaunu. Drosmes un iniciatīvas pielietošanas laiks. Enerģiju pieplūdums. Var mainīt imidžu. Vajag koncentrēties uz personīgām idejām. Svarīga gada tēma- neatkarība un patstāvība. Paļauties uz sevi, pašam pieņemt lēmumus. Sēšanas laiks- ielikt pamatus, iesēt sēklu- vēlākajos gados varēs vākt augļus. Gribas ātri, bet nevarēs, jāgaida rezultāti pacietīgi. Nepalaist garām jaunas idejas, iespējas. Nāks jauni paziņas. Jāiemācās teikt, ko domā. Var  aiziet tuvi cilvēki, arī nomirt. Varbūt atbrīvo ceļu.

Krāsa- sarkana. Palīdz visu gadu.

Afirmācija: ,, Es veicu pirmos soļus un sāku drosmīgas lietas.”

Darbs – nepalaidiet garām veiksmi jaunu lietu uzsākšanai. Februārī, aprīlī, septembrī. 

Privātā dzīve – pārmaiņas var būt janvārī, maijā, augustā. Ar partneri nebūtu vēlams konfliktēt augustā, jo tas var novest pie šķiršanās.

Veselība – pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Pievērst uzmanību redzei. Veselības problēmas var parādīties martā, jūnijā un augustā. 

Individuālais gads ,,2”

Pasīvs. Nav jāsteidzas. Neliela atelpa, jāsakārto attiecības savā dzīvē. Ja dibina biznesu- ar partneri. Ja pašam virsotnē 1- tad vismaz kādu padomnieku izmantot. Piemērots gads darbam komandā. Necensties agresīvi traukties uz priekšu, būs vilšanās. Dzīvē daudz kas jāpārskata, jāpamaina. Ja maina dzīvesvietu- darīt to šajā gadā. Var mainīt arī darbu, jo otrais gads pievelk pārmainās.  Personīgās attiecības jāskatās. Var būt neapmierinātība ar to, kas ir. Ja problēmas ģimenē- var sākt meklēt citu partneri, iepazīties ar citu- meklēšanās laiks. Ja partnerim arī 2 gads- kopā jāskatās, kas un kā, lai ,,nepavelk”. Jāuzkrāj resursi nākošajam gadam.- informācija, zināšanas, Jāpietaupa finanses. Jāpraktizē diplomātija, taktiskums. Jārisina partnerattiecību problēmas. Pārmaiņas būs.

Krāsa- oranža.

 Afirmācija: ,,Es  uzticos Dievišķai kārtībai”.

Darbs – ja vēlaties mainīt darbu, tad izvēlieties pārrunām ceturtdienu. Ja vēlaties pārmaiņas darbā, tad veiksmīgākie mēneši būs janvāris, marts, jūnijs, augusts un decembris.

Privātā dzīve – šajā gadā ieklausieties savā intuīcijā, īpaši ar citiem cilvēkiem. Romantiski notikumi var būt aprīlī, jūlijā un septembrī. Veiksmīgs gads ģimenes pieaugumam. 

Veselība – šajā gadā vēlams nefokusēties uz diētām, bet ēst sabalansētu pārtiku un atlicināt laiku atpūtai. Veselībai pievērst uzmanību februārī, maijā, jūlijā un novembrī. 

Individuālais gads ,,3”

Sevis apliecināšanas gads. Patīkams, saistīts ar sabiedrisko darbību, jautrām izklaidēm. Var uzsākt kādu projektu, visu, kas ir saistīts ar reklāmu, rakstīt kaut ko, ja vajag sākt publisku uzstāšanos, var sākt šajā gadā. Vēlama aktīva darbošanās sabiedriskajā dzīvē. Jāatļauj saviem talantiem un spējām maksimāli izpausties. Iespējams, ka var redzēt kādus rezultātus pirmajā gadā veiktajam vai arī veikt tajā korekcijas, papildināt ar kādu jaunu daudz kontaktu, komunikācijas. Nedrīkst tenkot, jārunā labas un pozitīvas lietas. Nav jābaidās būt uzmanības centrā. Jāuzņem enerģija. Grūti pateikt, ko domā, kas uz sirds ideju. Ja 1. Gadā uzsākts bizness, var koriģēt to visu gadu. Labi reklamēt to, ko dara. Ļoti – negribas sabojāt labo, kas apkārt. Jāmācās. Krāsa- dzeltena. 

Afirmācija: Es mīlu dzīvi un priecājos par to.

Darbs – šajā gadā variet apmeklēt pilnveidošanās kursus un varat mainīt darbu. Svarīgākie mēneši profesionālajā izaugsmē var būt februāris, maijs, jūlijs un novembris, taču septembris būs saspringts mēnesis. 

Privātā dzīve – šajā gadā vēlams parūpēties par savu izskatu, jo šis gads var nest romantiskus piedzīvojumus. Romantiskas attiecības var būt martā, maijā, augustā un decembrī. Varat ieraudzīt savu otru pusīti. 

Veselība – tā kā trijnieka gads vairāk nes izklaides un prieka, tad visam jābūt samērīgam un uzmanīties no veselības problēmām īpaši janvārī, martā, jūnijā un oktobrī. 

Individuālais gads ,,4”

Stabilizācijas, nostiprināšanās un darba gads. Enerģija jākoncentrē uz darbu. Var arī pazaudēt darbu, jāpieņem jebkurš darbs, kuru piedāvā. Pārbaude uz izturību, pašdisciplīnu. Jātiek vaļā no slinkuma. Jāsarēķina savi esošie resursi un nedrīkst pieļaut to lielu pārtēriņu. Uzmanīgi ar naudu. Galvenais uzdevums- iemācīties gūt gandarījumu no darba kā tāda. Gads lielu naudu nenesīs, rezultāts atnāks astotajā gadā. Šis ir pasīvais gads. Prasa strādāt, arī fiziski. Atvaļinājumu labāk pavadīt uz laukiem, tuvāk zemei. Vispār gan nav laika atvaļinājumam. ,,Ravēšanas laiks”. Enerģijas maz. Ja dara rutīnas darbus, labāk tos darīt visu gadu. Ja cilvēks pieņem šo laiku, darbus mierīgi, pēc jūnija paliks vieglāk, var parādīties arī naudiņa. Ja pretojas šai situācijai, piektajā gadā daudz kas var notikt ne tā, kā tam vajadzētu būt. Ļoti labi iegādāties nekustāmo īpašumu. Var slēgt laulību, dzemdēt bērnus. Var strādāt ar ģimenes ciltskoku. Var strādāt ar savām bērnības problēmām, fobijām, bailēm. Veselība vāja, var biežāk slimot, būt traumas- jārūpējas par veselību. Tuvinieki var prasīt daudz uzmanības, arī saistībā ar viņu veselības stāvokli. Var sašūpoties laulība ( ja iepazinies otrajā gadā un trešo gadu vai pareizi nodzīvojis, piemēram mīlas trijstūris). Krāsa zaļa.

Afirmācija: ,,Es izmantoju visas iespējas un man viss izdosies.”

Darbs – dariet darbus patstāvīgi, nepārlieciet savus pienākumus uz citu pleciem. Darbā vairāk pievērsiet uzmanību detaļām, jo nāksies daudz strādāt. Šajā gadā necensties ieviest lielas pārmaiņas. Interesantas iespējas darbā jums pavērsies janvārī, aprīlī, jūnijā, augustā un oktobrī. 

Privātā dzīve – iespējams, ka šajā gadā parādīsies tie cilvēki ar kuriem jūs sen neesat tikušies. Attiecību mēneši būs februāris, aprīlis, jūlijs un novembris.

Veselība – galvenais slimību cēlonis ir stress, tāpēc svarīgi ir ievērot diētas un pret dzīvi attiekties filozofiski. Uzmanieties no saaukstēšanās slimībām martā, maijā, septembrī un decembrī. 

Individuālais gads ,,5”

Brīvības un pārmaiņu gads. Nezin, ko darīt ar šo brīvību, iepriekš bijusi stingra disciplīna. Var uzsākt jaunus projektus, daudz ideju. Ceļojumi, piedzīvojumi, mācības. Jaunu iepazīšanos laiks- jauni draugi, apziņas. Ja jauna mīlestība- tā būs īslaicīga ( 7. gadā pazudīs). Nedrīkst atteikties no veciem draugiem. Nedrīkst sadedzināt tiltus- darbā , ar draugiem, paziņām – vēlāk būs vajadzīgi. Jābūt uzmanīgam. Lai darbība būtu rezultatīva, jācenšas novest līdz galam, idejas jāpārbauda. Būs daudz interesantu nodarbošanās piedāvājumu, uztraucošu iespaidu, patīkamu sajūtu. Būs reāla iespēja mesties dzīves priekos uz galvas. Enerģijas daudz. Galvenais, nepazaudēt savus mērķus. Labi mācīties svešvalodas. Lietderīgi pievērsties reklāmai, pašreklāmai. Jābūt aktīvam, bet harmonijā ar sevi, tad būs daudz prieka šajā gadā. Šis gads ir arī riska gads – uzmanīgi ar azartspēlēm. Gribas mainīt dzīvesvietu- var darīt, bet uzmanīgi. Obligāti jābrauc uz ārzemēm. Jāļauj sev vairāk komunicēt ar citiem, nesēdēt mājās. Jābūt mazliet  vējainam. Var ņemt kredītu, bet jāiztērē tam, kam paredzēts, nevis citiem mērķiem. Krāsa debesszila, gaiši zila.

Afirmācija: ,, Es pieņemu atbildību ar mīlestību un prieku.”

Darbs – piecinieks simbolizē pārmaiņas un progresu, tāpēc esiet gatavi brīnišķīgiem notikumiem. Jūsu finansiālais stāvoklis var būt mainīgs. Veiksmīgs gads ceļojumiem, darba komandējumiem, iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem. Profesionālā izaugsme var būt martā, jūnijā, septembrī un decembrī. 

Privātā dzīve – lielas iespējas tiem kas meklē partneri. Jūsu uzmanību saistīs pretējais dzimums janvārī, martā, jūnijā, septembrī, oktobrī un decembrī. 

Veselība – pievērsiet uzmanību veselībai februārī, aprīlī, augustā un novembrī. Var būt problēmas ar aknām un žultpūsli. 

Individuālais gads ,,6”

Pirmajā plānā- ģimene, pienākumi pret tuviem cilvēkiem. Jāpastrādā, lai ar viņiem izveidotu harmoniskas attiecības. Darbošanās temps ir palēlināts, iekšēja bremzēšana. Visu gadu jāmācas ņemt vērā ne tikai savas, bet arī partneru intereses.  Jāmācās dalīties ar savām idejām, nonākt pie kompromisa konflikta situācijā. Iestāties kopā ar partneri interešu apvienībā – darīt ko kopā- dejas, lekcijas. Gribas dzīvot skaisti un ērti, kaut ko pamainīt savā dzīvē un arī radinieku dzīve būtu komfortabla. Labs gads laulību slēgšanai. Pārbraukšana uz jaunu māju, savas mājas celšana. Vairāk laika pavadīt ar saviem tuvajiem cilvēkiem. Viss, ko dara citu labā, dod labumu. Ja precējušies- vai nu atjauno attiecības vai noved pie šķiršanās.. Labi, ja var saistīt sevi ar mākslu, mūziku. Var pirkt dzīvniekus.

 Krāsa- zila.

Afirmācija: Es pieņemu savus pienākumus ar mīlestību un prieku.

Darbs – veiksmīgs gads karjeras izaugsmei. Veiksmīgākie mēneši būs aprīlī, augustā un novembrī. Šis gads nav paredzēts riskantiem projektiem. 

Privātā dzīve – neaizmirstamākie mēneši šajā gadā būs februārī, maijā, septembrī un novembrī. Izmantojiet šos mēnešus, lai uzlabotu attiecības. 

Veselība – lai saglabātu veselību, vēlams nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, vairāk staigāt svaigā gaisā un pievērst uzmanību janvarī, martā, jūlijā un oktobrī. Var būt problēmas ar nierēm un virsnierēm. 

Individuālais gads ,,7”

Gada vibrācijas- zināšanas un gudrība. Vērtību izvērtēšanas un pārvērtību laiks., labs garīgai un intelektuālai attīstībai. Bieži cilvēki šo gadu uztver kā apstāšanos sociālā attīstībā, kā kādas uzliktas bremzes. Visi mēģinājumi aktīvi virzīties uz priekšu dod pretējus rezultātus. Parādās vēlme būt vienam. Intuīcija šajā laikā spēcīgi attīstīta. Ja neiet attīstības ceļu, var pastiprināties atkarības ( internets, alkohols, narkotikas utt.). Cilvēki blakus var nesaprast, domāt, ka mīļākais. Jāapzinās, kas ir un ko dara. Iekšējās attīstības periods. Nākošajā gadā būs jātērē daudz enerģijas, tādēļ šajā gadā jāuzkrāj. Vairāk var sākt interesēties par reliģiju, jogu, cigun un citām garīgām praksēm. Var sākt mācīties ezotēriku. Laiks prasa jaunas, dziļākas zināšanas. Jāpārbauda projekti, kurus uzsāka agrāk Labs laiks, lai izpētītu savu dzimtas koku, tad gads vieglāk ejams. Iespējams, ka partneris var nolemt aiziet. Ja iet projām cilvēki- tie vairs nav vajadzīgi, jāatbrīvo, karma atstrādāta. Var arī pats aiziet no tuva cilvēka. Ja vēlme to darīt, tas jādara. Jāpievērš uzmanību veselībai, nedrīkst pārpūlēties. Depresijā var iegrimt- censties vairāk iet pie dabas, meditācijām pievērsties. Labs gads tiem, kuri raksta grāmatas. Labs laiks juristiem, programmētājiem. Laiks diētai, organisma tīrīšanai. Labs laiks dziedniekiem- var padziļināt zināšanas. Var pabeigt juridiski nepabeigtas lietas ( analīze, iedziļināšanās) Ja nāk jauni paziņas, jāskatās, karmiski. Ja atnāk mīlestība, nebūs ilglaicīga, beigsies 9. gadā ( pēc diviem gadiem).

Krāsa violeta, purpursarkana.

Afirmācija: Es izbaudu garīgos meklējums un atrodu atbildes uz daudziem jautājumiem.

Darbs – ļauties vairāk intuīcijai, nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, skatīties uz dzīvi filozofiski. Ja vēlamies izmaiņas darbā, tad to darīt februārī, aprīlī, jūnijā, septembrī un novembrī. 

Veselība – pievērst uzmanību februārī, jūnijā, septembrī un novembrī. Slimības būs no mazkustīga dzīvesveida. 

Individuālais gads ,,8”

Ražas un nopelnu laiks, atkarīgs daudz kas no tā, kā strādāts 4.gadā. Ja tad braukāja un staigāja pa tusiņiem, nav ko gaidīt. Citādi Fortūna labvēlīga, var saņemt to, ko sēja un audzēja. Rēķini tiek apmaksāti. Daudz ko var darīt ar nekustāmo īpašumu. Var paaugstināt amatā. Var uzsākt ko jaunu, izmantot uzkrātās zināšanas un pieredzi. Var sakoncentrēt enerģiju uz mērķi – var sasniegt augstus rezultātus. Jābūt uzmanīgam, lai nepalaiž ko garām. Jāpadomā par imidžu. Svarīgi, kādu iespaidu atstāj uz apkārtējiem. Labi iegādāties mašīnu, kādu citu noderīgu mantu, arī dārgu – lai atbilstu imidžam, uz kuru pretendē. Katra problēma- lai padarītu stiprāku, lai pašapliecinātos, ka var. Laiks darbam, naudas enerģijai, panākumiem. Daudz tēriņu, bet nauda arī nāks. Ja ir iespēja, vajag naudu pietaupīt. Ja darbojas neatbilstoši7 gadus sava ceļa uzdevumiem – tad problēmas, nepatikšanas, visvairāk finansiālās. Tiek atdoti arī agrākie parādi.

 Krāsa – brūna, rozā, smilšu ( bēša)

Afirmācija,, Mani pavada veiksme un es esmu veiksmīgs savā pasaulē”. 

Darbs – Var būt jaukas pārmaiņas, var saņemt naudas prēmijas. Nepalaidiet garām paaugstināšanu darbā.  Šīs iespējas jums radīsies februārī, aprīlī, jūlijā, septembrī un oktobrī. 

Privātā dzīve – daudz svarīgu notikumu notiek šajā gadā – bērnu dzimšana, laulības, šķiršanās. Ja esat neprecējies, varat satikt savu lielo mīlestību. Veiksmīgākie mēneši romantiskām attiecībām ir marts, jūlijs, septembris un decembris. 

Veselība –  veselībai pievērst uzmanību janvārī, maijā, jūlijā un oktobrī. Slimības ir fiziskas – aritmija, nervozitāte, traumas. Jāsaglabā pozitīvs skatījums uz notikumiem.

Individuālais gads ,,9”

Cikla noslēgums, revīzijas, atteikšanās no kaut kā. Daudzi pārdzīvo nemieru, šķiet, ka zudusi dzīves jēga, viss jūk un brūk. Sajūta, ka dzīve apstājas. Vajadzētu nobeigt iespējami daudz lietu, izņemot tās, kurām attīstības cikls ilgāks nekā 9 gadi ( bizness). To, kas bremzē- jāpabeidz. Jāatvadās no tiem cilvēkiem, kuri nedod virzīties uz priekšu. Arī ģimenē. Jāpieliek punkts. Neko jaunu uzsākt nevar, Vienīgi, ja kādi kursi tiek uzsākti un tajā pat gadā arī tiek pabeigti, tad var. Var atteikties no darba, bet jaunu darbu var atrast tikai no oktobra. Nevar zināt, kas aiz pagrieziena, tādēļ nevar uzsākt  neko jaunu. Analizē un atdod parādus. Nedrīkst ņemt kredītu. Katra dzīves situācija kā mācību stunda un katrs cilvēks kā skolotājs. Jāiemācās visu atlaist ar vieglu sirdi. Piedot un aizmirst. Labs gads kristībām, iesvētībām- par jaunu uzsākot dvēselisko dzīvi. Emocionāls gads. Nav jēgas meklēt jaunus mīlas sakarus, nebūs ilgs mūžs. Ja pašam dzīves ceļa skaitlis 9- var būt savādāk, var saņemt lielu dvēseliski mīlestību no visiem. Var iziet masāžas apmācības kursus. Spa procedūras, vienkārši pasapņot. Atbrīvošanās no kaut kā lieka. Kā brīnums dzīvē- piemēram atbrīvojas no slimības, saņem palīdzību nelaimē. Var aiziet tuvi cilvēki ( nomirt) – jāuzskata, ka atbrīvo jums ceļu.

Ja nesaprot, kas notiek, var sākt dzert, lietot narkotikas. Labdarība visu gadu.

Krāsa- pasteļtoņi, miglaini

Afirmācija: Es esmu apmierināts, pilnībā realizējies.

Darbs – ja vēlaties mainīt darbu, vajadzētu iet uz pārrunām otrdienās un ceturtdienās. Šajā gadā realizēsies jūsu sapņi un ambiciozie plāni, ja būsiet izmantojuši iepriekšējo gadu uzkrāto pieredzi. Izmaiņas var būt janvārī, martā, maijā, augustā, oktobrī un decembrī. 

Privātā dzīve – labs gads, lai veltītu rūpes par saviem mīļajiem. Partnerattiecībām pievērst uzmanību februārī, jūnijā, augustā un novembrī. Šajā gadā varat sajust beznosacījuma mīlestību pret partneri. Cieniet šīs jūtas.  

Veselība – visas problēmas ar veselību var būt tikai jūsu vainas dēļ. Izvairieties no konfliktsituācijām, jo tas var atnest psihiskas izmaiņas, neadekvātu uzvedību, bezmiegu. 

Comments are closed.

Pieteikties kursiem