Jūnija enerģētika

Maija enerģētika
26 aprīlis, 2022
Jūlija enerģētika
29 jūnijs, 2022

Jūnija enerģētika

Dabā jūnija mēnesis ir auglības un zāļu enerģijas visbagātākais laiks. Tāpēc tas ir piepildīts ar jautru, skaistu, mīlošu, spēcīgu enerģiju, kas saistīta ar nemitīgiem izaicinājumiem.

Man pieder tikai mans ķermenis, kuru iedeva piedzimstot. Patīk tas vai nē, bet tas man būs līdz mūža beigām, tāpēc mans uzdevums ir nēsāt to atbildīgi un visu laiku to pilnveidot. Lai rastu dziļāku jēgu tam, kas notiek ar tevi, katru dienu 20 minūtes  velti meditācijai. 

Lai justos brīvi un laimīgi ir jāupurē garlaiciba, taču ne vienmēr tas izdodas, neaizver acis un neslēpies. 

Jūnija mēnesī ir jārod drosme, lai mainītu to, kas jāmaina, lai varētu uzplaukt. Šajā mēnesī pēc iespējas vairāk jāsmejas. Ja, cilvēkam ir iespēja pasmieties, viņš jūtas lielāks par savu problēmu. Smiekliem ir terapeitiska ietekme, it sevišķi, ja izdodas smieties skaļi un ilgi. Vairāk pavadiet laiku, ar cilvēkiem, kuri liek jums smieties.

Esiet kopā ar domu biedriem, kuri mudina jūs izmēģināt ko jaunu. 

Veiksmes atslēga šajā mēnesī ir būt apdomīgam, lai labāk spētu uztver notiekošo, atvilkt elpu un tad turpināt virzīties uz priekšu. Tikai tad šis mēnesis būs pavadīts ar vieglumu sirdī. Laid, lai viss rit savu gaitu, netērē laiku nebūtiskām lietām, pārliecinies, ka dari to, kas nes tev laimi. 

Patiesa mīlestība atnāk vien tad, kad sirdī mājo prieks. Tas rodas vien tad, kad cilvēks pieredz visus notikumus un lietas tādas kādas tās ir.

Labi būt pateicīgam par to, ko sniedz dzīve. ,

Comments are closed.

Pieteikties kursiem