Jūlija enerģētika

Jūnija enerģētika
24 maijs, 2022
Jauns mēness Vēža zīmē
30 jūnijs, 2022

Jūlija enerģētika

Šajā mēnesī jācenšas vairāk domāt par skaistām, tīkamām lietām. Vēlams būt mierīgam un priecīgam, apņemties par niekiem neuztraukties un visus savus spēkus ziedot darbam un mīļajiem, kas ir apkārt.

Cilvēka domas veido viņa raksturu, kādas ir domas, tāds būs arī pats cilvēks. Ja cilvēks šajā septītajā menesī sagādā citām dzīvām būtnēm prieku, patiku un laimi, tā līdzīgā veidā atbalsosies viņā pašā. Šī septītā meneša vibrācijas liek mest ārā no dvēseles visu, kas mūs nomāc un traucē mūsu saskaņai un mieram. 

Mēneša afirmācija:

Apstājies! Pieņem un ļaujies. Sūti pasaulei savu līdzjūtību un labās domas. Svarīgi ir saglabāt mierīgu, tīru un mīlestības pilnu enerģētiku pat tad, ja uzmanību piesaista apkārt notiekošās cīņas. Censties visu mēnesi izteikt apgalvojumus tagadnes formā. Atbrīvošanās gan garīgajā, gan materiālajā aspektā veicina jaunradi. Kad aizmetam prom vecas mantas, idejas, mūsos ieplūst jaunas domas. Iestājas tukšums, kas piesaista jaunas, lieliskas idejas, jo skaitlis 7 ir saprast visu, kas notiek mūsos. 

Comments are closed.

Pieteikties kursiem